NYE DATOER Beskrivelse, akvarelkursus i Lofoten

13. – 20. juli 2024

BEMÆRK: FÅ LEDIGE PLADSER!

v. billedkunstner og cand. arch. grafisk designer MDD Karin Lykke Groth


Tag med på male- og kulturrejse i fantastiske og dramatiske Lofoten i Nordnorge!

Akvarelkursus afholdes på ”Kunstnerhuset”, beliggende højt på Svinøya i Lofotens hovedstad Svolvær. Her er frit udsyn, masser af motiver og inspiration.

Min mand og jeg gentager succésen for 8. gang – og glæder os til at gense Lofotens specielle lys, bratte fjelde, Atlanterhav, pakhuse, tørfisk, rorbuer – omgivet af det milde klima, fantastiske lys, havørne og hvaler.

Hver kursusdag giver jeg inspirerende oplæg og individuel vejledning – vekslende med små udflugter til skitsering samt daglige fælles gennemgange. Vi arbejder såvel i det fri som i Kunstnerhuset 2 store og lyse atelierer på 1. sal, der er åbne hele døgnet.

Pris for 5 kursusdage, 7 overnatninger, morgenmad, frokost/lunsj, eftermiddagskaffe/the alle dage samt velkomstbuffét på ankomstdag: dkr. 11.500,-

Tillæg kr. 1.000 v. enkeltværelse.

Deltagelse på kursus incl. frokost/lunsj og kaffe/the UDEN overnatning: dkr. 7.250.
Ledsagere, der ikke deltager på kurset: dkr. 7.750 i delt dobbeltværelse.

Aftensmad tilberedes i Kunstnerhusets velindrettede fælles køkken/alrum – i madhold på skift efter aftale. Der er gode indkøbsmuligheder i dagligvareforretninger og specialbutikker i Svolvær. Flere spisesteder i Svolvær tilbyder ligeledes frokost- og middagsservering.

Begrænset antal deltagere – min 8, max 14

Tilmelding sker ved at udfylde formularen på hjemmesiden. Du vil herefter blive bedt om at indbetale depositum på dkr. 2.500 pr. deltager.

Restbeløb betales senest d. 1. juni 2024.

Rejse til Svolvær: f.eks fly via Oslo og Bodø, Harstad/Narvik Evenes eller Kiruna via Arlanda med SAS og Widerøe eller Norwegian. Også mulighed for at rejse med tog og bus til Narvik eller færge til f.eks. Bodø og Hurtigruten til Svolvær.
Læs mere om Kunstnerhuset her: https://nnks.no/en/l%C3%A6ring-2

– og om Lofoten her: www.visitnorway.com/dk/rejsemal/nord-norge/lofoten/

For yderligere information:
Kontakt Karin Lykke Groth, tlf. 24 24 65 74 / karin@lykke-grafisk.dk

Hent beskrivelse AKVARELKURSUS I LOFOTEN som PDF HER

Malerejse til Lofoten - dansk

Malerejse til Lofoten - dansk