Akvarelkursus i Island

d. 7. – 14. august 2023

v. billedkunstner og cand. arch. grafisk designer MDD Karin Lykke Groth

Tag med på male- og naturrejse i Grundarfjörður på Snæfellsnes i Island!

Vi har 10 års erfaring i at arrangere malerejser i Norden.

Det er derfor med stor fornøjelse, at min mand og jeg for første gang kan tilbyde et ugekursus i akvarel i Island! Kurset afholdes på Snæfellsnes på Islands sydvestkyst, kendt som ”miniature-Island”. Snæfellsnes byder på skønne naturoplevelser; bl.a. fuglefjelde, lavasletter, vulkaner, gletsjere og smukke bjerglandskaber.

Vi bor på Stö∂ Guesthouse i Grundarfjör∂ur – akvarelkurset afholdes på ”Sögumi∂stö∂in” (byens historiecenter) i 5 min. gåafstand fra vores beboelseshus. Fra beboelseshuset og kursuslokalet er der udsyn til fjord, havn og det berømte Kirkjufell. Der er masser af motiver og inspiration i lokalområdet med bl.a. vandfaldene Kirkjufellsfoss og Grundarfoss indenfor gåafstand.

Hver kursusdag giver jeg inspirerende oplæg til øvelser med bl.a. skitsering i det fri, tips og tricks til islandske akvarelmotiver og individuel vejledning – vekslende med en heldags bustur på Snæfellsnes, samt med små udflugter til skitsering udendørs. Vi arbejder såvel i det fri – hvis vejret tillader det – i området omkring Grundarfjör∂ur samt i kursuslokalet ”Sögumi∂stö∂in”, som vi har adgang til hele ugen. Undervisningsdagene afsluttes med daglige fælles gennemgange.

PRIS DKK 18.000,- INKLUDERER:

  • Kursusafgift, 6 kursusdage tirsdag d. 8. – søndag d. 13. august 2023, kl. 9 – 17
  • 1 heldagsudflugt torsdag d. 10. august 2023 for kursusdeltagere og ledsagere på Snæfellsnes med engelsk talende guide v. Snæfellsnes Excursions
  • Fælles bustransport fra Keflavik Lufthavn til Grundarfjör∂ur man. d. 7. aug. om eftermiddagen, med opsamling ved BSI busstation i Reykjavik – og returtransport man. d. 14. aug. 2023 fra Grundarfjör∂ur om morgenen v. Snæfellsnes Excursions
  • 7 overnatninger på Stöd Guesthouse i delt dobbelt- eller familierum m. bad / toilet
  • Halvpension med morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe / the alle dage
  • Velkomstbuffét på ankomstdag mandag d. 7. august 2023

Tillæg DKK 2.000 v. enkeltværelse m. eget bad / toilet.

Ledsagere, der ikke deltager på kurset: DKK 12.000 i delt dobbelt- eller familierum 7 nætter.
Inkl. halvpension, velkomstbuffet, bustransport v. ankomst og afrejse samt heldagsudflugt.

Aftensmad kan tilberedes i Stö∂ Guesthouse’s fælles køkken/alrum – evt. i madhold på skift efter aftale. Der er gode indkøbsmuligheder i dagligvareforretninger i Grundarfjör∂ur. Flere spisesteder i Grundarfjör∂ur tilbyder ligeledes frokost- og middagsservering.

Begrænset antal kursusdeltagere – min 8, max 14

Bindende tilmelding sker ved at udfylde formularen på hjemmesiden. Du vil herefter blive bedt om at indbetale depositum på DKK 3.500 pr. deltager / ledsager. Restbeløb betales senest 2 måneder før med betalingsfrist d. 7. juni 2023.

Bemærk: “Early Bird” rabat dkr. 500,- ved tilmelding før 1. april 2023!

 

Betingelser:

Evt. fortrydelse af din tilmelding skal ske indenfor 14 dage fra jeg har modtaget tilmeldingen.

Hvis man bliver syg, og kan fremsende lægeerklæring, refunderer jeg naturligvis hele kursusgebyret. Ligeledes, hvis kurset aflyses pga. f.eks. sygdom, for få tilmeldinger eller andet.

Skulle man af en anden grund blive forhindret i at deltage i et tilmeldt kursus, tilbyder jeg altid, at restbeløbet kan overføres til et af mine andre kurser. Depositum refunderes ikke, hvis man selv melder fra kurset, og dette ikke skyldes sygdom.

Rejse til Island: f.eks fly fra Kastrup, Oslo/Gardemoen eller Stockholm/Arlanda til Keflavik med Play, SAS eller Icelandair.

Læs mere om Stö∂ Guesthouse her: https://www.stodguesthouse.is/

– og om Grundarfjör∂ur her: https://www.grundarfjordur.is
og Snæfellsnes her: https://guidetoiceland.is/da/rejse-island-koer/snaefellsnes

For yderligere information:
Kontakt Karin Lykke Groth, tlf. +45 24 24 65 74 / karin@lykke-grafisk.dk


Hent PDF fil med kursusbeskrivelse HER og PDF med uddybende beskrivelse / FAQ HER

Malerejse til Lofoten - dansk

Malerejse til Lofoten - dansk