Akvarelkursus i Island

d. 7. – 14. august 2023

v. billedkunstner og cand. arch. grafisk designer MDD Karin Lykke Groth

Tag med på male- og naturrejse i Grundarfjörður på Snæfellsnes i Island!

Vi har 10 års erfaring i at arrangere malerejser i Norden.

Det er derfor med stor fornøjelse, at min mand og jeg for første gang kan tilbyde et ugekursus i akvarel i Island! Kurset afholdes på Snæfellsnes på Islands sydvestkyst, kendt som ”miniature-Island”. Snæfellsnes byder på skønne naturoplevelser; bl.a. fuglefjelde, lavasletter, vulkaner, gletsjere og smukke bjerglandskaber.

Vi bor på Stö∂ Guesthouse i Grundarfjör∂ur – akvarelkurset afholdes på ”Sögumi∂stö∂in” (byens historiecenter) i 5 min. gåafstand fra vores beboelseshus. Fra beboelseshuset og kursuslokalet er der udsyn til fjord, havn og det berømte Kirkjufell. Der er masser af motiver og inspiration i lokalområdet med bl.a. vandfaldene Kirkjufellsfoss og Grundarfoss indenfor gåafstand.

Hver kursusdag giver jeg inspirerende oplæg til øvelser med bl.a. skitsering i det fri, tips og tricks til islandske akvarelmotiver og individuel vejledning – vekslende med en heldags bustur på Snæfellsnes, samt med små udflugter til skitsering udendørs. Vi arbejder såvel i det fri – hvis vejret tillader det – i området omkring Grundarfjör∂ur samt i kursuslokalet ”Sögumi∂stö∂in”, som vi har adgang til hele ugen. Undervisningsdagene afsluttes med daglige fælles gennemgange.

PRIS DKK 18.000,- INKLUDERER:

  • Kursusafgift, 6 kursusdage tirsdag d. 8. – søndag d. 13. august 2023, kl. 9 – 17
  • 1 heldagsudflugt torsdag d. 10. august 2023 for kursusdeltagere og ledsagere på Snæfellsnes med engelsk talende guide v. Snæfellsnes Excursions
  • Fælles bustransport fra Keflavik Lufthavn til Grundarfjör∂ur man. d. 7. aug. om eftermiddagen, med opsamling ved BSI busstation i Reykjavik – og returtransport man. d. 14. aug. 2023 fra Grundarfjör∂ur om morgenen v. Snæfellsnes Excursions
  • 7 overnatninger på Stöd Guesthouse i delt dobbelt- eller familierum m. bad / toilet
  • Halvpension med morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe / the alle dage
  • Velkomstbuffét på ankomstdag mandag d. 7. august 2023

Tillæg DKK 2.000 v. enkeltværelse m. eget bad / toilet.

Ledsagere, der ikke deltager på kurset: DKK 12.000 i delt dobbelt- eller familierum 7 nætter.
Inkl. halvpension, velkomstbuffet, bustransport v. ankomst og afrejse samt heldagsudflugt.

Aftensmad kan tilberedes i Stö∂ Guesthouse’s fælles køkken/alrum – evt. i madhold på skift efter aftale. Der er gode indkøbsmuligheder i dagligvareforretninger i Grundarfjör∂ur. Flere spisesteder i Grundarfjör∂ur tilbyder ligeledes frokost- og middagsservering.

Begrænset antal kursusdeltagere – min 8, max 14

Bindende tilmelding sker ved at udfylde formularen på hjemmesiden. Du vil herefter blive bedt om at indbetale depositum på DKK 3.500 pr. deltager / ledsager. Restbeløb betales senest 2 måneder før med betalingsfrist d. 7. juni 2023.

Bemærk: “Early Bird” rabat dkr. 500,- ved tilmelding før 1. april 2023!

 

Betingelser:

Evt. fortrydelse af din tilmelding skal ske indenfor 14 dage fra jeg har modtaget tilmeldingen.

Skulle man blive forhindret i at deltage i et tilmeldt kursus, tilbyder jeg altid, at restbeløbet kan overføres til et af mine andre kurser. Depositum refunderes ikke, hvis man selv melder fra kurset.

 

Rejse til Island: f.eks fly fra Kastrup, Oslo/Gardemoen eller Stockholm/Arlanda til Keflavik med Play, SAS eller Icelandair.

Læs mere om Stö∂ Guesthouse her: https://www.stodguesthouse.is/

– og om Grundarfjör∂ur her: https://www.grundarfjordur.is
og Snæfellsnes her: https://guidetoiceland.is/da/rejse-island-koer/snaefellsnes

For yderligere information:
Kontakt Karin Lykke Groth, tlf. +45 24 24 65 74 / karin@lykke-grafisk.dk


Hent PDF fil med kursusbeskrivelse HER og PDF med uddybende beskrivelse / FAQ HER

Malerejse til Lofoten - dansk

Malerejse til Lofoten - dansk